Gruppträning

Med ett varierat utbud av Forms tidigare klasser, WE:s egna konceptuella klasser samt några av Les Mills workoutpass vågar vi lova att vi erbjuder något för alla. Vi utvärderar kontinuerligt vårt utbud och kommer vara lyhörda inför vad våra medlemmar vill ha.

VARMT VÄLKOMMEN!

WEs Personliga tränare

bild-anna-lena-2.jpg

Anna-Lena Eriksson

PT och instruktör

anna-lena@weknivsta.se 070-308 0923
Som personlig tränare vill jag ge dig upplevelsen av att träning och hälsa handlar om många olika saker, utifrån ett helhetsperspektiv, där träningen är en viktig del. Jag vill att du ska bli inspirerad, motiverad, få mer kunskap. Jag skapar personliga träningsprogram som är gjorda för just dig och dina mål. Välkommen att boka tid!

Som gruppträningsinstruktör kan du träffa mig på många olika pass ex; muskelpass, yoga, tabata, KUDOS, +55. Gemensamt för mig och mina pass är att jag vill ge dig upplevelsen och känslan av möjligheter oavsett vilket pass du träffar mig på
sara-magnusson-bild.jpg

Sara Magnusson

PT och instruktör

sara@weknivsta.se
Att få finnas med som en liten del av en människas resa mot ett attraktivt mål är för mig något av det allra häftigaste jag kan få vara med om. Alldeles oavsett om ditt mål handlar om att du vill nå ett allmänt ökat välmående, känna dig starkare och friskare i din vardag, bli mer specifikt tränad i din idrott, lyfta tyngre vikter på gymmet, komma igång med löpningen, bli blixtsnabb eller kanske gå i mål i ditt livs första Vasalopp kan det vara skönt och bra med någon som peppar dig att plocka fram det lilla extra, som får dig att hitta fram till de stora förmågor som redan finns inuti dig. Någon som hjälper dig med verktygen så att du på ett roligt och bra sätt kan nå precis dit du vill. Som personlig tränare har jag förmånen att ibland få vara en sådan liten kugge, det gör det i mina ögon lätt till världens bästa jobb! Du bokar dina PT timmar med Sara hos oss i receptionen på WE.
christoffer.jpg

Christoffer Axelsson

PT och instruktör

christoffer@weknivsta.se
Christoffer Axelsson är för många ett nygammalt ansikte hos oss på WE som ni tidigare har träffat på Tabata, WE Circle och WE Circle Outdoor.
Det är med sin bakgrund från fotbollen, där känslan av att uppnå mål och resultat tillsammans med andra, som fick Christoffer att ta steget att utbilda sig och börja hjälpa andra att nå resultat genom personligt anpassad träning.
Christoffer har flera års erfarenhet inom personlig träning och det känns otroligt roligt för oss på WE att få denna glada, starka, ständigt leende och målmedvetna kille ombord hos oss. Du bokar dina PT timmar med Christoffer hos oss i receptionen på WE.
ikdiko.jpg

Ildiko Lundmark

PT och instruktör

teleki.lundmark@gmail.com
Jag har tränat hela mitt liv och brinner för friskvård och hälsa och älskar att förmedla allt det där goda träningen kan göra.
Funktionell träning, Yoga, Balans och Core är några av de träningsformer jag brinner lite extra för då de gör mycket för en härligare vardag.
För mig är friskvård och välmående mer än bara träning och jag tilltalas av det helhetsperspektiv som WE kan erbjuda. I min roll som PT erbjuder jag därför mer än gärna program som tar hänsyn till helheten.

Rehabträning

Dessvärre råkar vi ibland ut för skador som gör att vår träning måste anpassas.
På WE har vi duktiga Personliga tränare och annan kunnig personal som tillsammans med dig ser över din situation och därefter kan ge dig råd för hur du kan träna för att så snabbt som möjligt komma tillbaka.

 

Styrketräning

Styrketräning är ett vitt begrepp och du kan träna styrketräning i grupp eller enskilt. Vi hjälper dig gärna att lägga upp ett bra pass för just dig. Vill du hellre träna styrka i grupp har vi självklart välkombinerade pass vars mål är att stärka dig både fysiskt och mentalt.

Villkor och regler för personlig träning

1.     Innehavaren ansvarar själv för att hans/hennes hälsotillstånd är sådant att träning kan ske riskfritt.

2.     PT 60 är 55 minuters träning med en PT och PT 30 är 25 minuters träning med en PT.

3.     Avtalet för PT klippkort gäller i 12 månader från försäljningstillfället, förutom 25 och 50 pack som gäller i 18 månader från försäljningstillfället.

4.     14 dagars ångerfrist gäller vid köp av PT. Använda PT klipp i ångerperioden återbetalas inte.

5.     WE återbetalar inte betalda PT timmar förutom vid tillfällen där medlem kan avsluta sitt medlemskap i förtid på grund av särskilda anledningar som framgår av våra medlemsvillkor. Undantag ska godkännas av platschef.

6.     Avbokning från innehavarens sida ska ske senast 24 timmar innan utsatt tid. I annat fall debiteras innehavaren för tillfället. Undantag kan medges efter överenskommelse. Gäller ej PT i grupp.

7.     WE förbehåller sig rätten att ordna med en ersättare om den personlige tränaren ej längre är tillgänglig.

8.     Den personliga träningen ska framförallt förläggas i WE lokaler eller möjligen i dess omedelbara närhet t.ex. löpspår m.m.

9.     Om du kommer försent till din PT timme, så dras denna tid av den bokade tiden.