WE Naprapati

En naprapat undersöker, diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar smärttillstånd och nedsatt funktion i rörelse- och stödjeorganen. Själva kärnan i naprapatin är helhetssynen där specifik kunskap om rörelse- och stödjeorganens uppbyggnad ger goda förutsättningar att med hög kompetens kombinera naprapatisk manuell terapi med ortopedisk och annan konventionell medicin. En naprapatbehandling hjälper dig alltså att bli av med smärta, stelhet och o-funktion i kroppen.

Syftet som naprapat är att behandla problemen och se till att de håller sig borta! Med olika behandlingsmetoder (massage, akupunktur, mobilisering, manipulation, töj, långvågsbehandling, tens, mm) hjälper vi kroppen till funktion och smärtfrihet.

Emma Karlsson, leg naprapat, erbjuder naprapati 30 minuter för 650 kr.

Ladda ner vår app ”WE Hälsa och Träning” och boka och betala enkelt dina behandlingar.

Villkor och regler för naprapati

  1. Avbokning från innehavarens sida ska ske senast 24 timmar innan utsatt tid. I annat fall debiteras innehavaren för tillfället. Undantag kan medges efter överenskommelse.
  2. Om du kommer försent till din bokade naprapat tid, så dras denna tid av den bokade tiden.

 

 

BOKA BEHANDLING HÄR
Klicka här och kom till bokningen

bild-emma.jpg

Emma Karlsson

Naprapat

emma@weknivsta.se 0730394342
Att jobba som naprapat och därmed få möta och hjälpa människor att få bukt med smärta och besvär är fantastiskt roligt. Kände snabbt efter en massageutbildning att jag ville lära mig mer och sökte därför till Naprapathögskolan, vilket jag inte ångrat en sekund. Som naprapat jobbar jag med hela kroppen och rörelseapparaten, genom massage, pressur, manipulation, töj, akupunktur och hemövningar. Att dessutom få möjligheten att jobba på WE med ett gäng härliga kollegor att utbyta kunskaper och erfarenheter med känns fantastiskt roligt! Välkommen på behandling!"