Vi som jobbar på WE

bild-johanna-1.jpg

Johanna Lundkvist

Operativ chef

johanna@wehalsa.se 076-007 85 70
Träningsglädje och passion är två av mina ledord.
Jag hittade min passion för träning i gruppträningssalen redan tidigt i livet, och har under åren fått följa med på resan och se den positiva utvecklingen i branschen.
Att få chansen att ge energi och inspirera andra människor till hälsa och välmående är fantastiskt. Glädjen och den härliga känslan i kroppen efter ett genomfört träningspass är svårslagen.
Ni hittar mig både i Knivsta och Sigtuna och med all säkerhet som gästinstruktör på någon av våra många klasser som vi på WE erbjuder.
bild-ida-e1524768403260.jpg

Ida Ekroth

Receptionsansvarig

ida@weknivsta.se
Ida Ekroth heter jag. Jag jobbar i receptionen här på WE. Fokuset där är att hjälpa gamla, som nya, medlemmar och få dem att känna sig välkomna och sedda. Träning är verkligen något jag brinner för, och det är en väldigt stor del av mitt liv. Utanför WE så elitsatsar jag på friidrott, där det är 400m häck som gäller. Jag är envis och världens tävlingsmänniska, men också väldigt glad. Vi ses på WE
bild-anna-lena-2.jpg

Anna-Lena Eriksson

PT och instruktör

anna-lena@weknivsta.se 070 3080923
Som personlig tränare vill jag ge dig upplevelsen av att träning och hälsa handlar om många olika saker, utifrån ett helhetsperspektiv, där träningen är en viktig del. Jag vill att du ska bli inspirerad, motiverad, få mer kunskap. Jag skapar personliga träningsprogram som är gjorda för just dig och dina mål. Välkommen att boka tid!

Som gruppträningsinstruktör kan du träffa mig på många olika pass ex; muskelpass, yoga, tabata, KUDOS, +55. Gemensamt för mig och mina pass är att jag vill ge dig upplevelsen och känslan av möjligheter oavsett vilket pass du träffar mig på
niklas_wikegard.jpg

Niklas Wikegård

Medlem och ägare

niklas@wehalsa.se
Jag brinner verkligen för hälsa och friskvård och på WE har vi skapat en miljö där folk mår bra tillsammans och skapar en WE-känsla.
jonas_eriksson.jpg

Jonas Eriksson

Medlem och ägare

jonas@wehalsa.se
WE utgår från hur vi vill att en hälsoanläggning ska vara. WE är en mötespunkt som ska passa ALLA, oavsett var du befinner dig i din träning – eller vart du vill komma.
Var med på vår spännande resa.

Jobba på WE

Söker du nya utmaningar och vill utvecklas med oss. Kontakta oss på info@weknivsta.se